Erityinen sisaruus -chatit 

Erityinen sisaruus järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa Erityinen sisaruus -chattejä nuorille, 12-17-vuotiaille ja aikuisille, yli 18-vuotiaille pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden sisaruksille. Chatit toteutetaan Tukinetissä (www.tukinet.net). Chatit ovat anonyymejä ja niihin osallistutaan nimimerkillä. Chattiin voi tulla jakamaan ajatuksia, kokemuksia ja kysymyksiä, joita erityinen sisaruus herättää, sekä tapaamaan muita vertaisia. Chattejä ohjaavat eri ammattilaiset eri järjestöistä, joilla kaikilla on paljon kokemusta erityisestä sisaruudesta työnsä osalta. 

Kunkin chatin kohdalla olevasta linkistä pääsee chat-ryhmään, jonka alta löytyy kyseisen päivän chat. Linkin avauduttua, hyväksy kutsu liittyä kanavalle. Sen jälkeen avautuu ninchat-ikkuna. Valitse “Luo tunnus”. Anna pyydettäessä nimi. Sähköpostiosoitetta tai salasanaa ei tarvitse laittaa. Valitse “Luo vierastunnus” ja olet mukana keskustelussa.

Tukinetissä on paljon muutakin sisältöä ja useiden toimijoiden järjestämää toimintaa. Jos haluat tutustua Tukinettiin paremmin, voit myös rekisteröityä käyttäjäksi, tätä myös suosittelemme. Myös rekisteröityneet käyttäjät esiintyvät chatissä nimimerkillä.   

 

Tulevat Erityinen sisaruus -chatit:

Seuraava chat ilmoitetaan myöhemmin.