toimintaa

Löydät täältä Erityinen sisaruus -projektin järjestämiä tapahtumia sekä muita erityiseen sisaruuteen liittyviä tapahtumia ja toimintoja. Jos tiedossasi on erityiseen sisaruuteen liittyvä tapahtuma, jonka haluaisit sivuille lisätä, ilmoita siitä sanna.kalmari@tukiliitto.fi 

Erityinen sisaruus -projektin tulevia tapahtumia

Sisarusryhmä 8-11 -vuotiaille pitkäaikaissairaiden ja vammaisten lasten/nuorten sisaruksille Tampereelle aloittaa 26.9. Lue lisää.

Sisarustapaaminen aikuisille 12.10.2019 Helsingissä, Scandic Simonkentässä. 
Tapaaminen on tarkoitettu aikuisille (18+), joiden sisaruksella on/on ollut mikä tahansa pitkäaikaissairaus tai vamma.
Lue lisää.

Muiden järjestämää toimintaa

FDUV: "Syskon i Fokus" 12.10. kl 10-15 i Vasa

För ungdomar som har ett syskon med särskilda behov. Syftet är att få träffa och lära känna andra i samma situation, vara i centrum och göra något roligt tillsammans. Läs mera.  

Leijonaemot ry:n Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hanke.

Näkymätön sisarus -hankkeessa järjestetään toimintaa erityislapsiperheen sisaruksille ja tuodaan sisarusta näkyviin ja kuuluviin perheessä. Hankkeen aikana tarjotaan tapahtumia vertaistuen parissa sekä viikonloppuja yhdessä vanhempien kanssa. Tapahtumia on eri puolilla Suomea. Lue lisää Leijonaemojen sivuilta.

Lakeuden Omaishoitajat ry:n Meidän erityinen perhe -hanke

Musiikkiterapiaryhmä erityislapsiperheen terveelle sisarukselle ja vanhemmalle / läheiselle aikuiselle 20.8.2019 alkaen Seinäjoella. Ryhmän sisältö koostuu soittamisesta, kuuntelemisesta, tunteiden ilmaisusta ja yhteyden vahvistamisesta musisoiden. Lue lisää Meidän erityinen perhe -hankkeen sivuilta.

Harvinaiskeskus Norion sisarustoiminta 

Harvinaisiin ja perinnöllisiin sairauksiin erikoistuneessa Harvinaiskeskus Noriossa järjestetään vuosittain omia tapaamisia harvinaista sairautta sairastavien lasten/nuorten sisaruksille. Norio-keskuksessa on myös keskustelutukea ja neuvontaa kaiken ikäisille harvinaista tai perinnöllistä sairautta sairastavien henkilöiden sisaruksille.

Sylva ry:n toimintaa sisaruksille ja perheille

Sylva tukee syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän läheisiään, myös sisaruksia. Sylva järjestää vuosittain muun muassa sisarus-vanhempi -kurssin. Tutustu tuleviin tapahtumiin Sylvan tapahtumakalenterissa.