toimintaa

Löydät täältä Erityinen sisaruus -projektin järjestämiä tapahtumia sekä muita erityiseen sisaruuteen liittyviä tapahtumia ja toimintoja. Jos tiedossasi on erityiseen sisaruuteen liittyvä tapahtuma, jonka haluaisit sivuille lisätä, ilmoita siitä sanna.kalmari@tukiliitto.fi 

Erityinen sisaruus -projektin tulevia tapahtumia

Ammattilaisten työpajat Tampereella 7.5., Joensuussa 15.5. ja Helsingissä 22.5. Lue lisää. 

Ainutkertaista sisaruutta -valokuvanäyttely Kuopion kaupungin pääkirjastolla 23.-27.4. Lataa tapahtuman mainos (PDF)

Sisarusryhmä vakavasti sairastuneiden lasten 9-14 -vuotiaille sisaruksille Helsingissä. Lue lisää.
 

Muiden järjestämää toimintaa

Leijonaemot ry:n Erityislapsiperheen näkymätön sisarus -hanke.

Näkymätön sisarus -hankkeessa järjestetään toimintaa erityislapsiperheen sisaruksille ja tuodaan sisarusta näkyviin ja kuuluviin perheessä. Hankkeen aikana tarjotaan tapahtumia vertaistuen parissa sekä viikonloppuja yhdessä vanhempien kanssa. Tapahtumia on eri puolilla Suomea. Lue lisää Leijonaemojen sivuilta.

Norio-keskuksen sisarustoiminta 

Harvinaisiin ja perinnöllisiin sairauksiin erikoistuneessa Norio-keskuksessa järjestetään vuosittain omia tapaamisia harvinaista sairautta sairastavien lasten/nuorten sisaruksille. Norio-keskuksessa on myös keskustelutukea ja neuvontaa kaiken ikäisille harvinaista tai perinnöllistä sairautta sairastavien henkilöiden sisaruksille.

Sylva ry:n toimintaa sisaruksille ja perheille

Sylva tukee syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän läheisiään, myös sisaruksia. Sylva järjestää vuosittain muun muassa sisarus-vanhempi -kurssin. Tutustu tuleviin tapahtumiin Sylvan tapahtumakalenterissa.

TATU ry:n sisarusten oma vertaisviikonloppu 13.-14.4.2019

Tapaaminen on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille siskoille ja veljille, joiden perheessä on tapaturman tai potilasvahingon kautta vammautunut tai sairastunut sisarus. Lue lisää TATUn sivuilta.